Boskant 4 A - 2260 Oevel
Tel.: 014 96 00 46
Contacteer ons!
Hou de toegang tot uw huis in de hand!

Beslis zelf wie er in uw huis komt dankzij onze parlofonie!

Soms wilt u nu eenmaal weten wie er voor uw deur staat als er wordt aangebeld. Met een parlofoon spreekt u bezoekers meteen aan voor u ze persoonlijk gaat ontvangen. Zo schrikt u ongewenste gasten makkelijk af. Wanneer u een groter huis met een grote tuin heeft, is het dan weer handig om uw bezoekers even de weg te wijzen wanneer ze voor uw poort staan. Jeroen Loyens uit Westerlo installeert graag uw parlofoon als NIKO Home Control Qualified Installer.

Niko

Niko biedt een brede waaier aan parlofonie en andere deurcommunicatie aan, zowel met binnen- als buitenposten en zowel ingebouwd als gemonteerd. Van een eenvoudige drukknop tot een codeklavier of een deurtelefoon of zelfs een videofoon met kleurencamera. Alles is mogelijk! Contacteer Jeroen gerust voor vragen of een gedetailleerde offerte! Elke Niko-oplossing staat voor comfort, installatiegemak en een tijdloze vormgeving.

U wenst een parlofoon te installeren, al dan niet gecombineerd met andere oplossingen in domotica? Neem dan zeker contact op met Jeroen. Hij is actief in de regio Westerlo en elders in de Kempen, alsook in Vlaams-Brabant.

Clikc+